Follow us on Facebook

Blog

De Waarheid Over Second Skin & Tattoo Mick

Gezien het feit dat er van alles en nog wat (negatiefs) gezegd en geschreven wordt over mij, vind ik het de hoogste tijd om te reageren. Mijn schouders zijn breed genoeg om wat leugens te verdragen, maar: genoeg is genoeg.


Sinds het oprichten van Second Skin Tattoo (2001), heeft Tattoo Mick alles wat hij kon verzinnen gebruikt om mij kapot te maken: dreigende telefoontjes, knokploegen binnen mijn studio en zelfs een zelfgeschreven brief in zijn studio met de dringende boodschap om niet naar Second Skin te gaan. Een brief vol leugens. Deze werd door de politie verwijderd met de nodige agressie van Tattoo Mick. EN WAAROM ?...
Omdat Tattoo Mick geen zin heeft in concurrentie. Toen ik bijna ging werken voor hem 8 jaar geleden, was ik geen (prutser) volgens Tattoo Mick. Toen ik voor mijzelf ging beginnen was ik ineens wel een (prutser). Dat kwam nadat ik zelf een studio opende.
Hij is altijd afgunstig geweest dat ik voor 34 jaar gewerkt heb als kunstenaar.
Voor jaren werd door hem beweerd dat ik niet hygienisch werkte. Nu ik een vergunning van de GGD heb, kan dat niet meer.
Nu trommelt hij een paar mensen op, om mijn zaak kapot te maken. Wat ze niet zeggen is dat andere elementen een rol speelde bij het genezen van hun tattoo´s, n.l. : medicijnen en druggebruik, huidaandoeningen en slechte verzorging. Wilt iemand het in detail hierover hebben, dan ben ik daar toe bereid.
Ik kan niet accepteren dat Tattoo Mick en zijn handlangers proberen mijn carrière te ruineren uit louter broodnijd. Ik heb duizenden tevreden klanten getatoeeerd die een totaal andere verhaal vertellen over mijn werk dan de leugens die verteld worden op de volgende website:
www.tattooshow.nl en ga dan naar forums.
Groeten,

Ashton aka Ronin D.
Second Skin; Second To None !